Pepperoni Pizza Jalapeno Poppers
Przepis Pepperoni Pizza Jalapeno Poppers jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 61 centów za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka twarogu, papryka jalapeno, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Indyk włoska kiełbasa, Pepperoni, pieczarki, oliwki i Pizza Jalapeno, Jalapeno Poppers, oraz Jalapeno Poppers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do pieczenia i zorganizować stojak w środku. Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową i odstawić.
Połóż jalapeño na powierzchni roboczej tak, że siedzi płasko bez toczenia. Wykonaj dwa cięcia tworząc "T", najpierw krojąc środek chile wzdłuż od łodygi do końcówki, a następnie wykonując drugie cięcie prostopadle do pierwszego około 1/4 cala od łodygi, krojąc tylko w połowie chile (uważaj, aby nie odciąć całkowicie końca łodygi). Ostrożnie otwórz klapki, aby odsłonić wnętrze chile, i za pomocą noża do masła lub małej łyżki miarowej zeskrobaj wnętrze, aby usunąć nasiona i żeberka. Powtórzyć z pozostałą papryką; odstawić.
W średniej misce umieścić serek, pepperoni, parmezan i sól, doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem i wymieszać, aż będzie gładka i równomiernie połączona.
Przenieś mieszaninę do plastikowej torebki wielokrotnego zamykania, odetnij jeden dolny róg, aby uzyskać otwór o szerokości 3/4 cala i wyciśnij mieszaninę do chiles, aż do momentu napełnienia (uważaj, aby nie przepełnić). Włóż wykałaczkę na szerokość przez każde chile, aby zabezpieczyć klapy i wypełnienie.
Umieść wypełnione chiles na przygotowanej blasze do pieczenia w dwóch równomiernie rozmieszczonych rzędach po sześć.Broil dla 4 protokół, obrócić patelnię, i nadal pieczone, aż papryka zaczynają char i nadzienie jest rumiane i bąbelkowy, o 4 protokół więcej.
Wyjmij z piekarnika i usuń wykałaczki w razie potrzeby.
Ostudzić przez 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada