Peppered Steak Fajitas z salsą pomidorowo-limonkową
Peppered Steak Fajitas z salsą pomidorowo-limonkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 597 kalorii, 42g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz sól, jalapeno, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Peppered Flank stek i Salsa, Stek Fajitas ze świeżą limonką, oraz Stek Fajitas z salsą Mango dla podobnych receptur.
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest wino rezerwowe Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.