Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Peppered Roast Beef Salad spróbować. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka rzadkiej pieczonej wołowiny, korzeń selera, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Peppered Rostbef Z Sosem Chrzanowym Przepis, Pieprzowa pieczeń wołowa, SOS, Pudding Yorkshire i sos chrzanowy, oraz Pieprzowy filet wołowy z grillowaną sałatką z karczocha.
Instrukcje
1
W małym słoiczku z ciasną pokrywką wymieszaj składniki dressingu. Okładka; dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
2
W dużej misce, wymieszać składniki sałatki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Wlać sos na sałatkę; wrzucić delikatnie do płaszcza.