Peppered micro-wave Jerky firmy Atwood

Peppered micro-wave Jerky firmy Atwood
Peppered micro-wave Jerky Atwooda może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,01 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 62g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Ten przepis służy 9. Mieszanka soli, cebula w proszku, cukier demerara, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć jagody jałowca można śledzić to danie główne z Tarty z ginem i tonikiem jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Spróbuj Ryż Smażony Na Mikro Falach, Pikantna Peppered Beef Jerky, oraz Serniki Mini Micro dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać cukier Demerara, sól, sól utwardzająca, pieprz chile, pieprz cayenne i jagody jałowca. Podzielić mieszaninę na 3 równe części i umieścić każdą do własnej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Cukier DemeraraCukier Demerara
Papryka ChiliPapryka Chili
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać 2 funty pasków mięsa do mieszaniny każdej miski, aż równomiernie pokryte mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić całe mięso wzdłuż do dużej szklanej lub plastikowej miski, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzej piekarnik do 150 stopni F (65 stopni C). Na dużym talerzu ułóż 6 lub 8 pasków mięsa na raz i umieść w kuchence mikrofalowej. Gotować przez 3 minuty na wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń paski mięsa na blasze do pieczenia i trzymaj w ciepłym piekarniku przez 3 do 4 godzin lub do wyschnięcia. Nie na sucho, suszone powinny być żujące, a nie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia28
Magazyn