Peppercorn Demi NY Strip stek z oliwą z oliwek gotowane grzyby

Peppercorn Demi NY Strip stek z oliwą z oliwek gotowane grzyby
Peppercorn Demi NY Strip Steak z oliwą z oliwek gotowane grzyby może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 989 kalorii, 77g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $10.9 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieczarki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Grillowany New York Strip Steak z sosem Pięciopiersiowym, oraz Stek w paski z pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku grzybów: w rondlu na średnim ogniu, doprowadzić olej do lekkiego dusić i zmniejszyć do średniego ciepła. Następnie dodać grzyby i gotować, aż Na Zewnątrz grzybów zmięknie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć i przytrzymać na talerzu aż do podania.
3
Na stek: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. ogrzej przygotowane ziemniaki i ogrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Podgrzać patelnię o grubym dnie, aż do granicy palenia na średnim ogniu. Następnie posyp steki solą i pieprzem z obu stron. Nałożyć stek na rozgrzaną patelnię. Sear na pierwszej stronie przez 4 minuty. Zmniejsz ciepło do średniego, a następnie odwróć i powtórz proces po drugiej stronie. W rezultacie otrzymamy średnio Rzadki stek. Zakończyć piekarnik na wyższe temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Po ugotowaniu stek wyjmij z patelni, aby odpocząć, a następnie dodaj ziarna pieprzu do patelni i ogrzewaj przez 20 sekund. Następnie dodaj demi-glace i czosnek, rozgrzewając przez 3 minuty. Po podgrzaniu wyjąć z ognia i wymieszać z masłem, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Aby służyć, umieść ćwierć puree ziemniaczanego na środku talerza, a następnie umieść ugotowany stek i skropić 1/4 szklanki sosu. Na koniec z ćwiartką pieczarek i 5 kawałkami gotowanych szparagów i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Rabble Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn