Penne z podsmażoną cukinią i parmezanem

Penne z podsmażoną cukinią i parmezanem
Penne z podsmażoną cukinią i parmezanem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, butelkowana palona papryka, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Smażona cukinia i żółty Squash z czosnkiem i parmezanem, 7 wspaniałych makaronów z cukinii Plus cukinia i kiełbasa z kurczaka makaron Penne, oraz Smażone Penne z kalafiorem i ciecierzycą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia; dodać penne, i gotować 7-9 minut lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić penne, rezerwując 2 łyżki wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
PennePenne
3
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać czosnek i gotować około 1 minuty lub aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodaj cukinię, i smażyć na średnim ogniu innym 3 minut lub aż cukinia jest miękka. Następnie doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
6
Dodaj penne i zastrzeżone wody makaronu do cukinii na patelni; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
PennePenne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wyjąć z ognia i przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać 2 łyżki parmezanu i wrzucić delikatnie, aby połączyć wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
9
Podawać z pieczoną czerwoną papryką i pozostałymi 2 łyżkami ogolonego parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn