Penne z podsmażoną cukinią i parmezanem

Penne z podsmażoną cukinią i parmezanem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, butelkowana palona papryka, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Smażona cukinia i żółty Squash z czosnkiem i parmezanem, 7 wspaniałych makaronów z cukinii Plus cukinia i kiełbasa z kurczaka makaron Penne, oraz Smażone Penne z kalafiorem i ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia; dodać penne, i gotować 7-9 minut lub aż al dente.
Odcedzić penne, rezerwując 2 łyżki wody makaronu.
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować około 1 minuty lub aż pachnące.
Dodaj cukinię, i smażyć na średnim ogniu innym 3 minut lub aż cukinia jest miękka. Następnie doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Dodaj penne i zastrzeżone wody makaronu do cukinii na patelni; wrzucić do połączenia.
Wyjąć z ognia i przenieść do dużej miski.
Dodać 2 łyżki parmezanu i wrzucić delikatnie, aby połączyć wszystkie składniki.
Podawać z pieczoną czerwoną papryką i pozostałymi 2 łyżkami ogolonego parmezanu.