Penne z kukurydzą, pieczonym Poblanosem, awokado i pomidorem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Penne z kukurydzy, pieczone Poblanos, awokado, i pomidor spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz queso fresco, pieprz, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Faszerowane Poblanosy Z Prażoną Kukurydzą, Tostadas z kremowym prażonym Poblanosem i kukurydzą, oraz Sałatka z pomidorów, prażonej kukurydzy i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój Poblano i paprykę na pół wzdłuż; Odrzuć nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką.
Dodaj kukurydzę do blachy do pieczenia. Broil 18 minut lub do papryki są czernione i kukurydza jest lekko rumiane, obracając kukurydzę od czasu do czasu.
Paprykę umieścić w plastikowej torbie na suwak; zamknąć.
Odstawić na 10 minut. Obrać i grubo posiekać.
Wyciąć ziarna z kłosów kukurydzy.
Połącz sok, olej, sól, czarny pieprz, kminek i czosnek w dużej misce; wymieszaj.
Dodać paprykę, kukurydzę, makaron i pozostałe składniki z wyjątkiem sera; wrzucić. Top z serem.