Penne z grillowanym kurczakiem, gorgonzolą, szparagami i karmelizowaną cebulą

Penne z grillowanym kurczakiem, gorgonzolą, szparagami i karmelizowaną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 360 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka pokrojonych po przekątnej szparagów, ser gorgonzola, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 5711 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Penne z grillowanym kurczakiem, gorgonzolą, szparagami i karmelizowaną cebulą, Penne Gorgonzola z grillowanym kurczakiem, oraz Czerniona Tilapia Z Gorgonzolą I Karmelizowaną Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Tymczasem olej ciepła w małej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i cukier; gotować i mieszać 2 do 3 min. albo dopóki cebula nie zmięknie.
Spuścić makaron; miejsce w dużej patelni.
Dodać pomidory; gotować na średnim ogniu 1 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać kurczaka, bulion, szparagi, śmietanę i czosnek; dobrze wymieszać. Gotować 5 min. lub do momentu, aż sos lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Dodać cebulę, ser i bazylię; wymieszać. Gotować 2 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.