Penne z Garlicky Broccolini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Penne z Garlicky Broccolini spróbować. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 63 smakoszy i kucharzy. Mieszanka makaronu penne, broccolini, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Garlicky Broccolini, Kiełbasa Ace ' a, Mozzarella, Broccolini i makaron Penne, oraz Penne z Gremolatanem z orzechów laskowych i pieczonym Broccolini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron penne, i gotować do miękkości, o 8 protokół.
Tymczasem, umieścić boczek w dużej patelni na średnim ogniu. Włącz często gotować, aż rumiane i chrupiące.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Dodaj połowę czosnku do tłuszczu boczku i gotuj na średnim ogniu przez 3 minuty, często mieszając.
Dodać broccolini, i nadal gotować i mieszać przez 3 lub 4 protokół, lub do broccolini jest miękka, ale nadal jasnozielony. Wymieszać z pozostałym czosnkiem, solą i pieprzem.
Dodać makaron na patelni, i mieszać do herbu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem i pokruszyć w boczku. Rzuć jeszcze raz i podawaj!