Dziś Kolacja: Spaghetti z późnymi letnimi pomidorami
Kolacja dziś wieczorem: Spaghetti z późnymi letnimi pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,69 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 525 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bazylia, spaghetti, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Późne letnie Risotto z pieczonymi pomidorami, kukurydzą i figami, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Summer Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą. Punkt koniec łodygi pomidorów z I " x " i zanurzyć je we wrzącej wodzie na 10-15 sekund, aby poluzować skórki (nie spuszczaj wody, która będzie używana do gotowania makaronu).
Przenieś je do łaźni lodowej, aby szybko ostygły, a następnie zsuń Skórki, desej i posiekaj miąższ.
W dużym rondlu rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż do schimming, a następnie dodać pomidory. Gotować na średnim ogniu, aż pomidory zostaną znacznie podzielone i miękkie, 20-25 minut.
Dodać cebulę i czosnek na patelni i kontynuować gotowanie Jednostka cebula jest miękka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać w większości bazylii.
W międzyczasie makaron gotujemy we wrzącej wodzie aż do al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania makaronu przed odsączeniem.
Dodaj makaron do sosu pomidorowego i dobrze wymieszać szczypcami do połączenia. Smak i dostosować przyprawy i przenieść do serwowania talerzy. Wierzch z pozostałą bazylią i mżawką oliwy z oliwek i podawać.