Penne z duszonym żeberkiem
Penne z duszonym żeberkiem może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1297 kalorii, 46g białka, oraz 92g tłuszczu każdy. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, musztarda dijon, pietruszka liściasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest super. Spróbuj Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, Duszone Żeberka Krótkie, oraz Duszone Żeberka Krótkie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w dolnej 1/3 piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Żeberka doprawić solą i pieprzem. W dużym holenderskim piekarniku o dużym dnie lub żaroodpornym garnku rozgrzać olej na średnim ogniu. W partiach, dodać żebra i brązowy ze wszystkich stron, o 8 do 10 protokół.
Wyjąć żebra i odstawić na bok.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, często mieszając, przez 2 protokół.
Dodać pomidory, Wino i musztardę. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i zeskrobać brązowe kawałki, które przylegają do dna patelni z drewnianą łyżką. Odstawić żeberka na patelnię.
Dodać bulion wołowy, przykryć patelnię i umieścić w piekarniku na 2 1/2 godziny, aż mięso będzie przetargu widłowego i łatwo spada z kości.
Wyjąć żeberka z płynu do gotowania. Za pomocą dużej łyżki usuń nadmiar tłuszczu z powierzchni płynu do gotowania. Za pomocą kadzi przenieś płyn do gotowania do miski robota kuchennego. Proces, aż mieszanina będzie gładka.
Wlać sos do rondla i utrzymać ciepło na małym ogniu.
Usuń mięso z kości. Odrzuć kości. Używając 2 widelców, rozdrobnij mięso na małe kawałki. Zmiksować rozdrobnione mięso do sosu. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić makaron i umieścić w dużej misce. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć mięso z sosu i dodać do makaronu.
Na makaron wlać 1 szklankę sosu. Wrzucić dobrze i cienkie makaron z większą ilością sosu, w razie potrzeby.
Przed podaniem posyp makaron parmezanem i posiekaną natką pietruszki.