Penne z cukinią, szparagami i serem Parmigiano Reggiano
Penne z cukinią, szparagami i serem Parmigiano Reggiano może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Za 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 18g białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Mieszanka Barilla veggie penne, ser parmigiano reggiano, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Peach Crisp: zdrowe chrupiące na śniadanie jako deser. Z łyżką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Mini Penne ze słodką papryką i Parmigiano-Reggiano, Sałatka z makaronem Penne z ogolonym Parmigiano-Reggiano, oraz Pieczone szparagi z przepisem Parmigiano-Reggiano dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zagotuj duży garnek wody.
Na dużej patelni podsmaż czosnek i oregano na oliwie z oliwek, aż będą lekko żółte.
Dodaj cukinię i szparagi i smaż przez 3-4 minuty. Dopraw solą i pieprzem.
Gotuj makaron o 1 minutę krócej niż wskazówki na opakowaniu.
Odcedź makaron, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania.
Dodaj wodę do gotowania do sosu i gotuj na wolnym ogniu.
Dodaj makaron do sosu i wrzuć.
Zdejmij z ognia i dodaj ser Parmigiano Reggiano. Rzuć, aby połączyć i podać.