Penne Rigate z pikantnym duszonym Miecznikiem
Penne Rigate z pikantnym duszonym Miecznikiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 530 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka sardeli, soli i pieprzu, Penne rigate i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Penne Rigate z pikantną kiełbasą i cukinią w sosie pomidorowym, Penne Rigate Arrabiata, oraz Penne Rigate z brukselką i gorgonzolą.
Instrukcje
W misce przykryj kapary ciepłą wodą.
Odstawić na 20 minut; odcedzić.
Na patelni, rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i jalapeos i gotować na umiarkowanym ogniu, aż czosnek jest złoty, o 3 protokół.
Dodaj anchois i gotować, zacierania, aż do rozpuszczenia, o 30 sekund.
Dodać białe wino i dusić na umiarkowanie dużym ogniu przez 2 minuty.
Dodać pomidory i ich soki i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować penne aż al dente.
Doprawić rybę solą i pieprzem, dodać do sosu wraz z kaparami. Przykryć i gotować na małym ogniu, obracając raz, aż ryba jest po prostu gotowane przez i mogą być płatki na duże, wilgotne kawałki, o 8 protokół.
Przełożyć rybę na talerz. SOS anchois doprawić solą i pieprzem.
Dodaj penne do sosu i dusić na małym ogniu przez 1 minutę, mieszając. Łyżka makaron i sos do miski i top z płatków miecznika.
Udekorować bazylią i pietruszką i podawać.