Peklowana wołowina z kapustą Reuben

Peklowana wołowina z kapustą Reuben
Przepis peklowana wołowina i kapusta Reuben może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 3 godziny i 25 minut. To danie główne ma 2183 kalorie, 128G białka, oraz 105 g tłuszczu na porcję. Na 11,93 zł za porcję, ten przepis okładki 81% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz tysiąc Wyspa dressing, marynowanie przyprawy, mostek wołowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Reuben Kalafior Peklowana Wołowina Hash, Instant Pot Corned Beef and Reuben Sandwich, oraz Strona główna peklowana wołowina na kanapce Reubena dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać wywar do dużego 4-galonowego garnka na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj przyprawę do marynowania, czosnek, liście laurowe i goździki. Zmniejszyć ogień do średniej, następnie dodać wołowinę i kapustę gotować na wolnym ogniu do miękkości, 3 godziny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Peklowaną wołowinę pokroić w cienkie plastry na ziarno. (Powinno to dać około 30 plastrów.) Pokroić 2 kliny kapusty cienko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
4
Masło 1 stronie kromki chleba i brązowy na ciepłej patelni lub dużej patelni nonstick. Na każdą kromkę chleba nałożyć 1 plasterek sera, a następnie sos Thousand Island dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Thousand Island DressingThousand Island Dressing
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać plastry wołowiny do połowy chleba, a kapusta do pozostałych kromek chleba. Kontynuując brązowienie chleba przez 2 do 3 minut, a następnie złożyć kanapki. Rozgrzej zmontowane kanapki na patelni lub rozgrzanym piekarniku 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia91
Magazyn