Peklowana Wołowina
Peklowana wołowina może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 20g białka, oraz 25 g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, masło, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peklowana Wołowina, PEKLOWANA WOŁOWINA, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Na dużej patelni odpornej na piekarnik, na średnim ogniu, roztopić masło.
Dodać cebulę. Doprawić solą i pieprzem.
Saute do złotego, o 4 protokół.
Dodać czosnek i peklowaną wołowinę. Kontynuuj saute przez 2 minuty.
Dodać ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem. Nadal gotować przez 4 protokół.
Zdjąć z ognia. Używając tylnej części dużej łyżki lub szpatułki, mocno zapakuj mieszaninę do patelni.
Umieść patelnię w piekarniku. Gotować przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika i pokroić na poszczególne porcje.