Peklowana Wołowina

Peklowana Wołowina
Peklowana wołowina może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 20g białka, oraz 25 g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, masło, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peklowana Wołowina, PEKLOWANA WOŁOWINA, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Na dużej patelni odpornej na piekarnik, na średnim ogniu, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać cebulę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Saute do złotego, o 4 protokół.
4
Dodać czosnek i peklowaną wołowinę. Kontynuuj saute przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
5
Dodać ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem. Nadal gotować przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
6
Zdjąć z ognia. Używając tylnej części dużej łyżki lub szpatułki, mocno zapakuj mieszaninę do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Umieść patelnię w piekarniku. Gotować przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Wyjąć z piekarnika i pokroić na poszczególne porcje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn