Pekan - Biała Czekolada Biszkopt Owsiany
Przepis Pecan-Biała czekolada biszkopt Owsiany jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten deser ma 110 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 15 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, olej canolan, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Biszkopty z żurawiną, białymi chipsami i orzechami pekan, Czekolada Pekan Biscotti # Redux, oraz Biała Czekolada Żurawina Biscotti.
Instrukcje
Umieścić owies w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Zmielony owies umieścić w dużej misce. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Do owsa dodać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i imbir; dobrze wymieszać trzepaczką.
Połączyć 2 łyżki wody i jaj; wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę jajek do mieszaniny owsa i dobrze wymieszać. Wymieszać z orzechami pekan.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 7 razy. Uformuj ciasto na 2 (8-calowe) rolki.
Umieść rolki 3 cale od siebie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; pat do grubości 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Usuń rolki z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Pokrój każdą z rolek po przekątnej na 10 plastrów.
Miejsce, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 przez 10 minut. Odwróć ciasteczka; piec dodatkowe 10 minut (ciasteczka twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Połącz chipsy i olej w małej misce bezpiecznej dla kuchenki mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 30 sekund lub do roztopienia wiórów; delikatnie wymieszać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 85 dolarów za butelkę.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.