Pecan Sandies
Pecan Sandies to Wegetariańskie przystawka. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 12. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło migdałowe, mielony cynamon, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pecan Sandies, Pecan Sandies, oraz Pecan Sandies.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ubić razem mąkę, pekan, cynamon i sól. Masło śmietankowe i cukier.
Dodać białko i dalej ubijać, aż będzie lekkie i puszyste. Ubić w ekstrakcie z wanilii. Na małej prędkości stopniowo dodawać mieszankę mąki i ubijać, aż ciasto uformuje się.
Uformuj ciasto na 3-calowe kulki, po około 1 czubatej łyżce każda.
Umieść kulki ciasta 2 cale od siebie na blasze wyłożone pergaminem.
Piec, aż lekko rumiane na dole, 10 protokół.
Podczas gdy ciasteczka są jeszcze gorące, przesiać cukier cukierników na wierzchu.
Przenieś do stojaka z drutu i całkowicie ostudź.