Pecan Pumpkin Pie III
Pecan Pumpkin Pie III wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1097 kalorii, 15g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, brązowy cukier, skorupkę ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.
Instrukcje
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Warstwa: w średniej misce połączyć puree z dyni, 2 łyżki brązowego cukru, 1 jajko, śmietanę, cynamon i gałkę muszkatołową. Mieszać aż do całkowitego połączenia.
Rozprowadzić mieszaninę do skorupy ciasta.
Warstwa: w średniej misce połączyć syrop kukurydziany, 1/2 szklanki brązowego cukru, 3 jajka, masło, wanilia, Skórka z cytryny, sok z cytryny i sól.
Dobrze wymieszać, a następnie wymieszać z orzechami pekan. Ostrożnie łyżka mieszaniny na warstwie dyni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec dodatkowe 20 do 30 minut. Wypełnienie lekko nadmuchnie, ale środek nie zostanie całkowicie ustawiony. Odstawić na co najmniej godzinę przed podaniem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.