Pecan-Crusted Rack of Lamb

Pecan-Crusted Rack of Lamb
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i przyjazne fodmap? Pekan-Crusted Rack z jagnięciny może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 890 kalorii, 85g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 17,41 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pieprz, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Stelaż z jagnięciną, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 6 składników; dobrze wymieszać.
2
Rozprowadzić mieszaninę musztardy na mięsistej części stojaków jagnięcych; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Pekan proces w robocie kuchennym aż do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Połącz pekan, 1/4 łyżeczki soli, pieprzu, masła i 1 łyżkę soku z cytryny. Pat pecan mieszaniny na musztardą pokryte jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeża Resztkaświeża Resztka
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
5
Pieczenie umieścić na stojaku w patelni do pieczenia, tłuszczu bok na zewnątrz i żeberka przeciśnięte. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część jagnięciny, upewniając się, że nie dotyka kości. Piecz w temperaturze 425 przez 35 do 40 minut lub aż termometr zarejestruje 150 (średnio Rzadki). (Pieczenie po 25 minutach luźno przykryć folią, jeśli to konieczne, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
7
Lamb know-how: kiedy przygotowujesz stojaki z jagnięciny, niech rzeźnik zrobić niektóre z pracy dla ciebie. Poproś go, aby Francuskie kości podbródkowe (usunąć tłuszcz i chrząstkę) i przyciąć tłuszcz czapki, pozostawiając tylko delikatne mięso oka i powodując piękną prezentację entre.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn