Pecan Crusted Chicken over field Greens with Caramel Citrus Vinaigrette

Pecan Crusted Chicken over field Greens with Caramel Citrus Vinaigrette
Pecan Crusted Chicken over field Greens with Caramel Citrus Vinaigrette to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 750 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz sok z limonki, kawałki orzechów pekan, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka polowa z cytrusowym winegretem i cukrowymi orzechami pekan, Sałatka polowa z cytrusowym winegretem i Cukrowanymi orzechami pekan, oraz Mieszane Organiczne Santa Barbara Field Greens z orzechami laskowymi Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Włożyć kurczaka i maślankę o niskiej zawartości tłuszczu do plastikowej torebki i odstawić na 15 minut do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Podczas marynowania kurczaka połącz pekan z przyprawami i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
4
Umieść mieszaninę w płytkim naczyniu.
5
Usunąć kurczaka i pozostawić nadmiar maślanki do odsączenia. Obie strony kawałków kurczaka posmarować mieszanką orzechów pekan / przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
6
Podgrzać średnią, 10-calową patelnię saute na piecu. Używając 1/2 łyżeczki oleju na sztukę, zapiekać kurczaka przez 1 minutę z każdej strony, a następnie umieścić całą patelnię w piekarniku(jeśli nie masz patelni saute z piekarnikiem, po prostu przenieś kurczaka na blachę do pieczenia i kontynuuj) przez 10 do 15 minut. Po zakończeniu i lekko schłodzone, pokroić. Uwaga: kurczak można zrobić dzień przed czasem. Resztki kurczaka to świetna sałatka z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Cięcie, mycie i wirowanie zieleni. Wrzucić warzywa z pomidorami i marchewką, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
ZieloniZieloni
1
Połącz sos karmelowy z wodą i sokami cytrusowymi i ubijaj. Podczas ubijania skropić oliwą z oliwek, skórką z limonki, jeśli używasz, i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1
Włożyć zieleninę do miski i lekko wymieszać z 1/2 sosu. Kopiec na 4 talerzach i wierzch z kurczakiem i pozostałym sosem. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn