Pecan Crusted Chicken over field Greens with Caramel Citrus Vinaigrette

Pecan Crusted Chicken over field Greens with Caramel Citrus Vinaigrette to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 750 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz sok z limonki, kawałki orzechów pekan, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka polowa z cytrusowym winegretem i cukrowymi orzechami pekan, Sałatka polowa z cytrusowym winegretem i Cukrowanymi orzechami pekan, oraz Mieszane Organiczne Santa Barbara Field Greens z orzechami laskowymi Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Włożyć kurczaka i maślankę o niskiej zawartości tłuszczu do plastikowej torebki i odstawić na 15 minut do nocy.
Podczas marynowania kurczaka połącz pekan z przyprawami i dobrze wymieszaj.
Umieść mieszaninę w płytkim naczyniu.
Usunąć kurczaka i pozostawić nadmiar maślanki do odsączenia. Obie strony kawałków kurczaka posmarować mieszanką orzechów pekan / przypraw.
Podgrzać średnią, 10-calową patelnię saute na piecu. Używając 1/2 łyżeczki oleju na sztukę, zapiekać kurczaka przez 1 minutę z każdej strony, a następnie umieścić całą patelnię w piekarniku(jeśli nie masz patelni saute z piekarnikiem, po prostu przenieś kurczaka na blachę do pieczenia i kontynuuj) przez 10 do 15 minut. Po zakończeniu i lekko schłodzone, pokroić. Uwaga: kurczak można zrobić dzień przed czasem. Resztki kurczaka to świetna sałatka z kurczaka.
Cięcie, mycie i wirowanie zieleni. Wrzucić warzywa z pomidorami i marchewką, odstawić.
Połącz sos karmelowy z wodą i sokami cytrusowymi i ubijaj. Podczas ubijania skropić oliwą z oliwek, skórką z limonki, jeśli używasz, i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Włożyć zieleninę do miski i lekko wymieszać z 1/2 sosu. Kopiec na 4 talerzach i wierzch z kurczakiem i pozostałym sosem. Smacznego!