Pear ' N ' Apple Cobbler

Pear ' N ' Apple Cobbler
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc wypróbuj Szewc gruszkowy i jabłkowy. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 344 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi ci smak domu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser. Udaj się do sklepu i podnieś nadzienie do szarlotki, mieloną gałkę muszkatołową, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy obejmują Szewc jabłkowo-gruszkowy, Szewc gruszkowo-jabłkowy Giny, oraz Karmel Jabłko Gruszka Szewc.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz skrobię kukurydzianą, 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej i sok pomarańczowy na gładką masę. Delikatnie wymieszaj nadzienie do ciasta i gruszki. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia. Trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W średniej misce wymieszaj mieszankę biszkoptów, 2 łyżki cukru, mleko i masło, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła OrzechowegoOpcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła Orzechowego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlej gorące nadzienie do nie natłuszczonego 11-calowego. x 7-w. naczynie do pieczenia. Upuść ciasto w sześciu kopcach na mieszankę owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Połącz pozostały cukier i gałkę muszkatołową; posyp wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy szampan i wykałaczka włożona do polewy biszkoptowej wyjdą czyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawaj na ciepło.

Polecane wino: Cream Sherry, Wino Musujące, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel

Szewc można łączyć z kremową Sherry, winem musującym i Porto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn