Pear Caramel Apple Praline Pie

Pear Caramel Apple Praline Pie
Pear Caramel Apple Praline Pie to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, gruszki, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Pralinowe Jabłkowo-Gruszkowe, Szarlotka Pear Praline Pie, oraz Karmel Jabłko Gruszka Szewc.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. dodać Pie skorupy zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch skorupy Pie, za pomocą 9-calowy szklany talerz pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać cukier granulowany, 1/4 szklanki mąki, gałka muszkatołowa, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać gruszki, jabłka i sok z cytryny; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
GruszkaGruszka
4
Wlać do wyłożonej skórką płyty ciasta. Top z 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
W małej misce wymieszaj owies, brązowy cukier i 1 łyżkę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Pokrój w 1/4 szklanki masła, aż mieszanina będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Posypać owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
8
W rondlu 1-quart, roztopić karmelki z mlekiem na małym ogniu, aż będzie gładka; dodać pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe CukierkiKarmelowe Cukierki
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Mżawka nad mieszanką pralinek. Wierzch z drugą skórką i fletem; rozcięte szczeliny w kilku miejscach. Jeśli chcesz, umyj wierzch mlekiem i posyp granulowanym cukrem. Pokrycie krawędzi skorupy paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika; umieść arkusz folii na stojaku poniżej ciasta w przypadku rozlania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
11
Piec 45 do 55 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 4 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn