Peanutty Green Beans
Peanutty Green Beans jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Mieszanka orzeszków ziemnych, fasola, sos sojowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać fasolkę szparagową i gotować odkryte do miękkości, o 3 protokół.
Odcedzić w durszlaku i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie na kilka minut, aż ostygnie, aby zatrzymać proces gotowania. Gdy zielona fasola są zimne, dobrze spuścić i pokroić w 2-calowe kawałki.
Podczas gdy zielona fasola są gotowania, wymieszać masło orzechowe, cukier, sos sojowy, orzeszki ziemne, i pasta miso w misce do mieszania. Po fasolka szparagowa zostały pocięte, wymieszać z sosem orzechowym i służyć.