Peanut Dipping Sauce

Peanut Dipping Sauce
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać orzechowe zanurzenie SOS spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka chiles, orzeszki ziemne prażone na sucho, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Peanut Dipping Sauce, Peanut Dipping Sauce, oraz Peanut Dipping Sauce.

Instrukcje

1
Umieść chiles w misce i przykryj gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić na 30 minut lub do miękkości.
3
Drenaż.
4
Połączyć chiles, 1/2 szklanki orzeszków ziemnych, a następnie 5 składników (przez szalotka) w robocie kuchennym. Proces do drobno posiekanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
SzalotkaSzalotka
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać olej do patelni i zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać mieszaninę chile; gotować przez 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
8
Dodać 3/4 szklanki wody i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 4 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Odstawić na 30 minut.
10
Uwaga na wino: Satay wołowy to smaczny problem z winem: wszystkie te podniecające aromaty Azji Południowo-Wschodniej-tamaryndowca, kolendry, trawy cytrynowej-sugerują aromatyczną białą zapałkę. Ale pod przyprawą jest wołowina, więc idź z różem! Spójrz na suchą w kości, chrupiącą, owocową ros z Kalifornii, która jest pełna pikantnych czerwonych aromatów owocowych. Spróbuj Zaca Mesa 2009" Z Gris " z Santa Ynez Valley ($16). Cierpkie wiśniowe i słodkie, truskawkowe smaki otoczone są aromatycznymi przyprawami, limonką i ziołami. -- Sara Schneider
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta WiśnieTarta Wiśnie
Trawa CytrynowaTrawa Cytrynowa
TruskawkiTruskawki
KolendraKolendra
TamaryndTamarynd
PrzyprawyPrzyprawy
OwoceOwoce
ZiołaZioła
WołowinaWołowina
KościKości
WapnoWapno
WinoWino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawSos
Magazyn