Peanut Dipping Sauce
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać orzechowe zanurzenie SOS spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka chiles, orzeszki ziemne prażone na sucho, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Peanut Dipping Sauce, Peanut Dipping Sauce, oraz Peanut Dipping Sauce.
Instrukcje
Umieść chiles w misce i przykryj gorącą wodą.
Odstawić na 30 minut lub do miękkości.
Połączyć chiles, 1/2 szklanki orzeszków ziemnych, a następnie 5 składników (przez szalotka) w robocie kuchennym. Proces do drobno posiekanego.
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu.
Dodać olej do patelni i zawirować do płaszcza.
Dodać mieszaninę chile; gotować przez 1 minutę, stale mieszając.
Dodać 3/4 szklanki wody i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 4 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Uwaga na wino: Satay wołowy to smaczny problem z winem: wszystkie te podniecające aromaty Azji Południowo-Wschodniej-tamaryndowca, kolendry, trawy cytrynowej-sugerują aromatyczną białą zapałkę. Ale pod przyprawą jest wołowina, więc idź z różem! Spójrz na suchą w kości, chrupiącą, owocową ros z Kalifornii, która jest pełna pikantnych czerwonych aromatów owocowych. Spróbuj Zaca Mesa 2009" Z Gris " z Santa Ynez Valley ($16). Cierpkie wiśniowe i słodkie, truskawkowe smaki otoczone są aromatycznymi przyprawami, limonką i ziołami. -- Sara Schneider