Peanut Choc-Scotch Fudge
Peanut Choc-Scotch Fudge może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 475 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać masło, chipsy toffi, półsłodkie chipsy czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 30 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Choc-a-block Choc bananowy budyń lody, Choc-fondanty orzechowe z czekoladą i wiśniami, oraz Choc chip, peanut butter & Banana pancake filling.
Instrukcje
Lekko posmaruj naczynie 9x13 cali.
W rondlu 2-quart na średnim ogniu, połączyć masło, cukier i mleko. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Ciepło do 234 i 240 stopni F (112 do 116 stopni C), lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu upuszczona do zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po usunięciu z wody i umieszczeniu na płaskiej powierzchni.
Wyjąć z ognia i wymieszać w masło orzechowe, chipsy czekoladowe i chipsy butterscotch aż do stopienia. Wymieszać wanilią. Złożyć w marshmallow creme.
Wlać do przygotowanej patelni. Schłodzić w lodówce do twardości.