Peanut Butter Ripple Brownies
Peanut Butter Ripple Brownies może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 30 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. 205 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz bogaty & kremowy lukier waniliowy, cukier, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Peanut Butter Ripple Brownies, Masło Orzechowe Fudge Ripple Ice Cream, oraz Masło Orzechowe Fudge Ripple Ice Cream.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar dno tylko 9-calowy kwadratowy patelni. W małej misce, beat cukier, 1/3 szklanki masła orzechowego, mąka i 1 jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 protokół; odstawić.
Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu.
Rozprowadzić na patelni. Upuść mieszaninę masła orzechowego przez łyżki stołowe na ciasto. Przetrzyj ciasto nożem.
Piec 38 do 42 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki lukier, za pomocą łyżki, aż gładkie i spreadable.
Polewę rozprowadzić na brownies; posypać orzeszkami ziemnymi. W przypadku brownies pokrój w 6 rzędów na 5 rzędów.