Peanut Butter-Fudge-Ice Cream Pie
Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz płatki reese ' s®, kremowe masło orzechowe, polewę z lodów krówkowych i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 8-calowej okrągłej patelni do ciasta, równomiernie rozłóż płatki. Lody upuść przez małe łyżki na płatki. Spłucz metalową łyżkę gorącą wodą; wytrzyj do sucha. Z tyłu gorącej łyżki równomiernie rozprowadzić lody na patelni, mocno naciskając i podgrzewając łyżkę w razie potrzeby.
W małej misce do mikrofalówki, wymieszać polewy i masło orzechowe, aż dobrze wymieszane. Mikrofalówka na 20 sekund. Mieszaj, aby wymieszać; Kontynuuj kuchenkę mikrofalową w wysokich odstępach co 5 sekund, aż mieszanina będzie mogła być mieszana gładko i wylewana.
Wlać mieszaninę do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; uszczelnij torbę.
Wytnij mały otwór w dolnym rogu torby.
Mieszanka mżawka na lodach. Zamrozić do twardości, co najmniej 2 godziny.
Pokroić w kliny, aby służyć. Podgrzać i podawać pozostałą polewę z ciastem.