Peanut Butter Cup Pie

Peanut Butter Cup Pie
Peanut Butter Cup Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 538 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto graham cracker crumb pie crust, ciężką śmietanę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.

Instrukcje

1
Pozostawić lody w temperaturze pokojowej, aż lekko zmiękną, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
2
Umieść lody i kubki masła orzechowego w dużej misce i wymieszać drewnianą łyżką, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kubki Z Masłem OrzechowymKubki Z Masłem Orzechowym
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Przenieść mieszaninę lodów do przygotowanej skorupy i wygładzić tylną drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
4
Umieścić ciasto w zamrażarce.
5
W dużej misce wymieszać śmietanę, cukier i wanilię i ubijać mikserem na średniej prędkości, aż krem będzie miał miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wyjąć ciasto z zamrażarki i wygładzić bitą śmietanę na lodach. Zamrozić, aż bita śmietana będzie jędrna, następnie lekko przykryć folią i zamrozić, aż ciasto będzie jędrne, co najmniej 3 godziny i do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
LodyLody
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Aby służyć, odstawić ciasto na blacie, aby zmiękczyć na 5 do 10 minut przed krojeniem.
8
Podawać z gorącym sosem krówkowym na boku, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn