Peanut Butter Cup Pie
Peanut Butter Cup Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 538 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto graham cracker crumb pie crust, ciężką śmietanę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
Pozostawić lody w temperaturze pokojowej, aż lekko zmiękną, około 15 minut.
Umieść lody i kubki masła orzechowego w dużej misce i wymieszać drewnianą łyżką, aż dobrze połączone.
Przenieść mieszaninę lodów do przygotowanej skorupy i wygładzić tylną drewnianą łyżką.
Umieścić ciasto w zamrażarce.
W dużej misce wymieszać śmietanę, cukier i wanilię i ubijać mikserem na średniej prędkości, aż krem będzie miał miękkie szczyty.
Wyjąć ciasto z zamrażarki i wygładzić bitą śmietanę na lodach. Zamrozić, aż bita śmietana będzie jędrna, następnie lekko przykryć folią i zamrozić, aż ciasto będzie jędrne, co najmniej 3 godziny i do 1 tygodnia.
Aby służyć, odstawić ciasto na blacie, aby zmiękczyć na 5 do 10 minut przed krojeniem.
Podawać z gorącym sosem krówkowym na boku, w razie potrzeby.