Peanut Butter Cup Blondies
Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 155 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, półsłodkie chipsy czekoladowe, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Peanut Butter Blondies, Masło Orzechowe M & M Blondies, oraz Peanut Butter Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i 3 kolejne składniki połączyć (przez sól), dobrze mieszając trzepaczką.
Masło orzechowe połączyć z 4 składnikami (przez jajka), dobrze mieszając.
Dodać mieszaninę masła orzechowego do mieszaniny mąki; mieszać aż do połączenia. Wymieszać z czekoladą.
Zeskrobać ciasto do 9-calowej kwadratowej metalowej patelni do pieczenia lekko pokrytej sprayem do gotowania i ułóż kubki z masłem orzechowym na cieście.
Piec w 350 przez 19 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wychodzi z wilgotnymi okruchami. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.