Peanut Butter Cookie Granola

Peanut Butter Cookie Granola
Peanut Butter Cookie Granolan jest bezglutenowe i bezmleczne poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka kawałków reese ' s, orzechów kokosowych, nerkowców i orzechów macadamia oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Peanut Butter Cookie Granola, Peanut Butter Oatmeal Cookie Granola Bars (no-bake, wegańskie, bezglutenowe), oraz Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. pocierać dwie duże obramowane blachy do pieczenia lekko olejem lub linią z nieprzywierającą foil.In duża miska, wymieszać ciasto ciasteczkowe i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Dodać owies, kokos i cynamon; zagniatać do ciasta, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
3
Dodaj orzechy. Rozdrobnić mieszaninę równomiernie na arkuszach ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec obie arkusze ciastek w tym samym czasie 17 do 22 minut, mieszając co 5 minut i obracając arkusze ciastek w połowie pieczenia, aż do jasnego złotego koloru. Całkowicie schłodzić na arkuszach ciasteczek, około 30 minut. W razie potrzeby połamać granolę na mniejsze kawałki (nie zrobiłam tego) i wrzucić z suszonymi owocami i cukierkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Magazyn