Peanut Butter Cookie Granola
Peanut Butter Cookie Granolan jest bezglutenowe i bezmleczne poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka kawałków reese ' s, orzechów kokosowych, nerkowców i orzechów macadamia oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Peanut Butter Cookie Granola, Peanut Butter Oatmeal Cookie Granola Bars (no-bake, wegańskie, bezglutenowe), oraz Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. pocierać dwie duże obramowane blachy do pieczenia lekko olejem lub linią z nieprzywierającą foil.In duża miska, wymieszać ciasto ciasteczkowe i cynamon.
Dodać owies, kokos i cynamon; zagniatać do ciasta, aż dobrze wymieszane.
Dodaj orzechy. Rozdrobnić mieszaninę równomiernie na arkuszach ciastek.
Piec obie arkusze ciastek w tym samym czasie 17 do 22 minut, mieszając co 5 minut i obracając arkusze ciastek w połowie pieczenia, aż do jasnego złotego koloru. Całkowicie schłodzić na arkuszach ciasteczek, około 30 minut. W razie potrzeby połamać granolę na mniejsze kawałki (nie zrobiłam tego) i wrzucić z suszonymi owocami i cukierkami.