Peanut Butter Chocolate Pancakes (w / bezglutenowe i wegańskie opcje)

Peanut Butter Chocolate Pancakes (w / bezglutenowe i wegańskie opcje)
Peanut Butter Chocolate Pancakes (w / bezglutenowe i wegańskie opcje) może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 689 kalorii, 21g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.74 za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 907 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bezmleczne chipsy czekoladowe, kakao w proszku, cukier kokosowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Domowe masło Cookie masło orzechowe (z wegańskie i bezglutenowe opcje), Naleśniki Z Masłem Orzechowym (Wegańskie + Bezglutenowe), oraz Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól ubić w małej misce, aż dobrze combined.In miska do mieszania, wymieszać jajko lub zamiennik jaj, 2 łyżki masła orzechowego lub słonecznika, cukier, 2 łyżki syropu klonowego, i wanilia, aż gładka. Przy niskiej prędkości mieszaj w napoju z mleka czekoladowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Z Nasion SłonecznikaMasło Z Nasion Słonecznika
Mleko CzekoladoweMleko Czekoladowe
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Zamiennik JajZamiennik Jaj
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Puszka Brzoskwiń, OdsączonychPuszka Brzoskwiń, Odsączonych
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Ubić mieszankę mąki do miski do mieszania, aż w większości połączone, kilka małych grudek są w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Odstawić na 15 do 20 minut podczas podgrzewania patelni lub patelni na średnim ogniu.Podczas podgrzewania, ubić pozostałe 2 łyżki masła orzechowego lub masła słonecznikowego z pozostałymi 3 łyżkami syropu klonowego. Jeśli masło orzechowe lub nasiona nie są solone, dodaj kilka szczypt soli. Cienkie z odrobiną mlecznej alternatywy mleka (wanilia działa ładnie) lub wody, aby osiągnąć pożądaną konsystencję (lubię ją grubą).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Z NasionMasło Z Nasion
Substytut MlekaSubstytut Mleka
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodaj go bardzo powoli, ponieważ może to dość szybko się rozrzedzić. Odstawić.Po rozgrzaniu smarujemy patelnię odrobiną oleju lub margaryny (ja użyłam oleju kokosowego) i zalewamy ok. 1/4 szklanki ciasta na naleśnik. Zauważ, że lubię te trochę cakey, ale jeśli ciasto jest zbyt grube, aby wlać, cienkie z odrobiną dodatkowej alternatywy mleka bezmlecznego lub wody w razie potrzeby. Gotować naleśniki przez około 3 do 5 minut, lub aż zaczną wyglądać suche na brzegach. Flip i gotować przez 2 do 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut MlekaSubstytut Mleka
Olej KokosowyOlej Kokosowy
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Podawać każdy stos zwieńczona mżawką syropu klonowego z masła orzechowego i małą garść chipsów czekoladowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia26
Magazyn