Paula Deen Savannah High Apple Pie

Paula Deen Savannah High Apple Pie
Paula Deen Savannah High Szarlotka może być tylko deser szukasz. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1701 kalorii, 17g białka, oraz 78 g tłuszczu każdy. Mieszanka mocno brązowego cukru, cukru, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Podobne przepisy to Savannah Gumbo-Paula Deen, Szarlotka Paula Deen, oraz Paula ' s Best Beef Stroganoff-Paula Deen.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę pokroić w maślane skrócenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Dodać sól i wymieszać w wystarczającej ilości wody, aby ciasto było sztywne. Zagnieść lekko razem. Schłodzić ciasto przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
SólSól
4
Użyj 1/3 ciasta ciasto do dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Przetnij dolną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
RolkaRolka
6
Połóż się na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
7
Połącz jabłka, mąkę, cukier i cynamon i lekko wymieszaj łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
8
W małej misce połączyć razem masło, brązowy cukier, mąka, pekan i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Nakładaj tę mieszankę co jakiś czas między jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
10
Używając miski ze stali nierdzewnej, zacznij układać jabłka kawałek po kawałku, lekko nakładając się zaczynając od zewnętrznego koła miski i pracując w kierunku środka. Mocno naciskaj, gdy warstwy się budują. Zaokrąglić górną warstwę plasterków jabłka, gdy dojdziesz do góry. Włożyć pojedynczą warstwę pokrojonych jabłek do dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Weź patelnię z dolną skórką w lewej ręce i nierdzewną miskę pokrojonych jabłek w prawej ręce i odwróć. Umieść końcówki palców pod krawędzią miski, aby uwolnić powietrze i delikatnie podnieś. Przyciśnij i ujędrnij jabłka i wyprostuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodaj plasterki jabłka, aby usunąć ostre krawędzie (aby nie przebić ciasta na ciasto).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
13
Dodać plasterki jabłek na wierzch ciasta, aby zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
14
Dodać 4 łyżki masła pats na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
15
Rozwałkuj wierzchnią skórkę używając pozostałego ciasta. Delikatnie umieścić wierzchnią skórkę nad Kopcem jabłek. Wygładzić boki skorupy ciasta w kierunku dna ciasta wyciągając na dodatkowej skorupie. Szczypta w dół, aby uszczelnić 2 warstwy razem. Zagniataj ciasto po raz pierwszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
RolkaRolka
16
Wytnij dodatkową skórkę ostrym nożem. Ponownie zagniatać krawędzie i popchnąć w kierunku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
17
Posmaruj mlekiem i posyp cukrem, pocierając lewą rękę od dołu do góry, aby równomiernie rozprowadzić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CukierCukier
MlekoMleko
18
Umieść 5 otworów na parę za pomocą małego noża w kierunku górnej części ciasta. Nie odpowietrzaj na górze, ponieważ spowoduje to otwarcie ciasta podczas pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
19
Piec od 350 do 375 stopni F przez 1 godzinę, 20 minut do 1 godziny 30 minut lub aż skorupa będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
20
Ostudzić przez co najmniej 1 godzinę.
21
Rozprowadzić ciepłą karmelową polewę orzechową na wierzchu Skórki, zaczynając od podstawy ciasta powyżej karbowania i pracując w kierunku góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
BazaBaza
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
22
Polewa karmelowa z polewą półsłodką czekoladą, mleczną czekoladą i białą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
KarmelKarmel
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
23
Karmelki stopić całkowicie w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe CukierkiKarmelowe Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
24
Dodać odparowane mleko i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
25
Dodać posiekane orzechy pekan i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
26
Rozłóż ciasto zaczynając od podstawy i pracując w.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka gotowanych słodkich ziemniaków1 szklanka gotowanych słodkich ziemniaków1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 kij) masło, zmiękczone(1 kij) masło, zmiękczone43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło o Smaku stałym skracanie (zalecane: Crisco)masło o Smaku stałym skracanie (zalecane: Crisco)6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kubki stopiony karmelkubki stopiony karmel33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala6 uncji wiórków kokosowych6 uncji wiórków kokosowych1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1Średnia żółta cebula, posiekanamąka uniwersalnamąka uniwersalna24jabłka, najlepiej Golden Delicious lub Granny Smith, obrane, ćwiartowane i cienko pokrojone* (Uwaga: liczba jabłek zależy od wielkości ciasta.)jabłka, najlepiej Golden Delicious lub Granny Smith, obrane, ćwiartowane i cienko pokrojone* (Uwaga: liczba jabłek zależy od wielkości ciasta.)12 łyżeczki czosnku w proszkucynamon mielonycynamon mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocynamon mielonycynamon mielony591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane kawałki orzechów pekanposiekane kawałki orzechów pekan1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe16 miniaturowych wafli waniliowych16 miniaturowych wafli waniliowych12 łyżeczki czosnku w proszkusól do obramowania szkłasól do obramowania szkła3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezimna wodazimna woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Magazyn