Patty topi się z grillowaną cebulą

Patty topi się z grillowaną cebulą
Patty topi się z grillowaną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 28g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka octu balsamicznego, sól, chleb żytni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane paszteciki z podsmażoną cebulą, Patty topi się ze zwęgloną cebulą, oraz Grillowane Patty Topi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż plastry cebuli na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
2
Ocet skropić na plastry cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CebulaCebula
3
Rozgrzej dużą patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę na patelnię; przykryć i gotować 3 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z patelni; przykryć i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podgrzać patelnię na średnim i wysokim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania. Podzielić wołowinę na 4 równe porcje, kształtując każdą W patty o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Paszteciki posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Dodać paszteciki do patelni; gotować 3 protokół z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Rozłóż około 1 łyżeczki musztardy na 4 kromkach chleba; każdy plasterek warstw z 2 łyżkami sera, 1 patty, 2 plasterki cebuli i 2 łyżki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
CebulaCebula
10
Rozłóż około 1 łyżeczka musztardy blend na pozostałych kromkach chleba; miejsce, musztarda stronie w dół, na szczycie kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
11
Podgrzać patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj kanapki do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Umieść żeliwną lub inną ciężką patelnię na kanapkach; naciśnij delikatnie, aby spłaszczyć. Gotować 3 minut z każdej strony lub aż chleb jest tosty (pozostawić żeliwną patelnię na kanapkach podczas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn