Patty Melt
Patty Melt może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1169 kalorii, 51g białka, oraz 89g tłuszczu każdy. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz chleb żytni, płatki pieprzu, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj The Very Best Patty Melt, Patty Melt, oraz Patty Melt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obficie przyprawić wołowinę solą i pieprzem i uformować na 2 (1/2 cala grubości) owalne paszteciki.
Odstawić, lub umieścić w lodówce podczas gotowania cebuli.
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek do dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodać cebulę i podsmażyć, aż rumiane, o 8 protokół.
Cebulę przyprawiamy płatkami czerwonej papryki, solą, pieprzem i posiekaną natką pietruszki.
Usuń cebulę z patelni do miski i rezerwy.
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do gorącej patelni. Raz gorące, dodać hamburgery i gotować przez 3 do 4 protokół aż bardzo rumiane z jednej strony. Odwróć i kontynuuj gotowanie z drugiej strony przez kolejne 3 minuty.
Rozgrzej patelnię do grilla na średnim ogniu.
Top 2 kawałki chleba żytniego każdy z plasterkiem sera, cebula, burger patty, drugi kawałek sera, i ostatni kawałek chleba.
Masło zarówno na górze, jak i na dole kanapki.
Grillować każdą kanapkę, aż złoty i ser topi się, o 3 do 4 minut z każdej strony.
Podawać na gorąco z musztardą i dodatkiem pikli.