Patty Melt

Patty Melt
Patty Melt może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,57 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 784 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, chleb żytni, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj The Very Best Patty Melt, Patty Melt, oraz Patty Melt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając rzadko, aż głęboko złoty kolor i karmelizowane, o 40 protokół. Obficie przyprawić solą i pieprzem, wymieszać do połączenia i przełożyć do średniej miski; odstawić. Wytrzyj patelnię papierowymi ręcznikami i odstaw na bok.Podczas gotowania cebuli umieść mięso w dużej misce i dodaj odmierzoną sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszać dłońmi aż do równomiernego połączenia. Podzielić na 4 równe porcje i umieścić na blasze do pieczenia. Za pomocą opuszkami palców, naciśnij każdą porcję do 1/4-cala grubości patty, który jest nieco szerszy w średnicy niż kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Podgrzać oddzielną dużą patelnię (nie patelnię nieprzywierającą) na średnim ogniu, aż kropla wody skwierczy i natychmiast znika na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Miejsce 2 pasztecików na patelni i gotować bez przeszkód, aż rumiane na dnie, o 2 do 3 protokół. Flip i gotować, aż paszteciki są tylko lekko różowy w środku dla średnich, o 2 do 3 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przenieść paszteciki do dużego talerza i namiotu luźno z folią aluminiową. Powtórzyć z pozostałymi 2 pasztecikami; odstawić na bok.Po 1 stronie każdej kromki chleba rozprowadzić około 1 czubatej łyżeczki majonezu równą warstwą i aż do brzegów.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Ułóż 4 kromki chleba na powierzchni roboczej majonezu-bok w dół, a pozostałe 4 kromki odłożyć na bok. Połowę sera rozłóż pomiędzy 4 kromki chleba i równomiernie podziel ugotowaną cebulę na ser, układając cebulę w równą warstwę. Na wierzchu polać pasztecikami wołowymi, Pozostałe serki podzielić na paszteciki, a pozostałe 4 kromki chleba ułożyć na wierzchu majonezu-do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
8
Podgrzać zarezerwowaną patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu, aż kropla wody skwierczy i natychmiast znika na powierzchni, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Umieść 2 kanapki na patelni i gotować, aż dolne plastry sera zaczną się topić i chleb jest złoty brąz, o 3 do 4 protokół. Flip i gotować, aż druga strona jest złoty kolor i wszystkie ser topi się, o 3 do 4 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Wyjąć na talerz i powtórzyć z pozostałymi 2 patty topi.
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn