Patty Melt

Patty Melt
Patty Melt może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,57 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 784 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, chleb żytni, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj The Very Best Patty Melt, Patty Melt, oraz Patty Melt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając rzadko, aż głęboko złoty kolor i karmelizowane, o 40 protokół. Obficie przyprawić solą i pieprzem, wymieszać do połączenia i przełożyć do średniej miski; odstawić. Wytrzyj patelnię papierowymi ręcznikami i odstaw na bok.Podczas gotowania cebuli umieść mięso w dużej misce i dodaj odmierzoną sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wymieszać dłońmi aż do równomiernego połączenia. Podzielić na 4 równe porcje i umieścić na blasze do pieczenia. Za pomocą opuszkami palców, naciśnij każdą porcję do 1/4-cala grubości patty, który jest nieco szerszy w średnicy niż kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Podgrzać oddzielną dużą patelnię (nie patelnię nieprzywierającą) na średnim ogniu, aż kropla wody skwierczy i natychmiast znika na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Miejsce 2 pasztecików na patelni i gotować bez przeszkód, aż rumiane na dnie, o 2 do 3 protokół. Flip i gotować, aż paszteciki są tylko lekko różowy w środku dla średnich, o 2 do 3 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przenieść paszteciki do dużego talerza i namiotu luźno z folią aluminiową. Powtórzyć z pozostałymi 2 pasztecikami; odstawić na bok.Po 1 stronie każdej kromki chleba rozprowadzić około 1 czubatej łyżeczki majonezu równą warstwą i aż do brzegów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
7
Ułóż 4 kromki chleba na powierzchni roboczej majonezu-bok w dół, a pozostałe 4 kromki odłożyć na bok. Połowę sera rozłóż pomiędzy 4 kromki chleba i równomiernie podziel ugotowaną cebulę na ser, układając cebulę w równą warstwę. Na wierzchu polać pasztecikami wołowymi, Pozostałe serki podzielić na paszteciki, a pozostałe 4 kromki chleba ułożyć na wierzchu majonezu-do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
8
Podgrzać zarezerwowaną patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu, aż kropla wody skwierczy i natychmiast znika na powierzchni, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Umieść 2 kanapki na patelni i gotować, aż dolne plastry sera zaczną się topić i chleb jest złoty brąz, o 3 do 4 protokół. Flip i gotować, aż druga strona jest złoty kolor i wszystkie ser topi się, o 3 do 4 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Wyjąć na talerz i powtórzyć z pozostałymi 2 patty topi.
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn