Patty Melt

Patty Melt
Patty Melt może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,57 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 784 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, chleb żytni, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj The Very Best Patty Melt, Patty Melt, oraz Patty Melt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając rzadko, aż głęboko złoty kolor i karmelizowane, o 40 protokół. Obficie przyprawić solą i pieprzem, wymieszać do połączenia i przełożyć do średniej miski; odstawić. Wytrzyj patelnię papierowymi ręcznikami i odstaw na bok.Podczas gotowania cebuli umieść mięso w dużej misce i dodaj odmierzoną sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
Wymieszać dłońmi aż do równomiernego połączenia. Podzielić na 4 równe porcje i umieścić na blasze do pieczenia. Za pomocą opuszkami palców, naciśnij każdą porcję do 1/4-cala grubości patty, który jest nieco szerszy w średnicy niż kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Podgrzać oddzielną dużą patelnię (nie patelnię nieprzywierającą) na średnim ogniu, aż kropla wody skwierczy i natychmiast znika na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
5
Miejsce 2 pasztecików na patelni i gotować bez przeszkód, aż rumiane na dnie, o 2 do 3 protokół. Flip i gotować, aż paszteciki są tylko lekko różowy w środku dla średnich, o 2 do 3 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
6
Przenieść paszteciki do dużego talerza i namiotu luźno z folią aluminiową. Powtórzyć z pozostałymi 2 pasztecikami; odstawić na bok.Po 1 stronie każdej kromki chleba rozprowadzić około 1 czubatej łyżeczki majonezu równą warstwą i aż do brzegów.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Ułóż 4 kromki chleba na powierzchni roboczej majonezu-bok w dół, a pozostałe 4 kromki odłożyć na bok. Połowę sera rozłóż pomiędzy 4 kromki chleba i równomiernie podziel ugotowaną cebulę na ser, układając cebulę w równą warstwę. Na wierzchu polać pasztecikami wołowymi, Pozostałe serki podzielić na paszteciki, a pozostałe 4 kromki chleba ułożyć na wierzchu majonezu-do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
8
Podgrzać zarezerwowaną patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu, aż kropla wody skwierczy i natychmiast znika na powierzchni, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
9
Umieść 2 kanapki na patelni i gotować, aż dolne plastry sera zaczną się topić i chleb jest złoty brąz, o 3 do 4 protokół. Flip i gotować, aż druga strona jest złoty kolor i wszystkie ser topi się, o 3 do 4 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
10
Wyjąć na talerz i powtórzyć z pozostałymi 2 patty topi.
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn