Patriotyczna Pizza Owocowa
Przepis Patriotic Fruit Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 6 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pokrojone owoce, ciastka z cukrem, Pianki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Patriotyczna Pizza Owocowa, Patriotic Fruit Logs, oraz Galaretki patriotyczne Mini tarty owocowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Line 12-calowa patelnia do pizzy z folią aluminiową Reynolds Wrap; spryskać sprayem do gotowania. Ułóż plastry ciasta cookie w pojedynczej warstwie na dnie przygotowanej patelni; naciśnij razem, aby utworzyć skorupę.
Piec 14 do 16 min. lub aż lekko zbrązowieje. Całkowicie fajne.
Beat pudding wymieszać i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min.
Odstawić 5 min. W międzyczasie usuń skorupę ciastek z przygotowanej patelni; umieść na talerzu.
Do budyniu dodać ostudzony bicz i 2 szklanki pianek; mieszać delikatnie, aż do wymieszania.
Rozłóż na skórce; wierzch z owocami i pozostałymi piankami.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon