Patelnia Łosoś & Parmezan Ziemniaki

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać patelni łosoś & parmezan ziemniaki spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 391 kalorii, 28g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli i pieprzu, cytryna, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Patelnia Ziemniaki Parmezan, Jedna patelnia łosoś cytrynowy, pieczone ziemniaki i parmezan szparagi, oraz Patelnia Parmezan Muszka.
Instrukcje
Podgrzej patelnię nonstick lub patelnię grillową na średnim ogniu. Marynować ryby w sprayu do gotowania.
Dodaj rybę na patelnię i gotuj 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Podczas gdy ryby gotują, przekłuwają ziemniaki widelcem; układają w kółko na papierowych ręcznikach w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 810 minut, obracając ziemniaki po 5 minutach.
Ugotowane ziemniaki pokroić na pół, posypać solą, pieprzem i parmezanem.
Połączyć warzywa, pomidory, i vinaigrette w misce; wrzucić delikatnie.
Cytrynę przeciąć na pół i wycisnąć sok z cytryny na rybę.
Łososia podawać z ziemniakami i sałatką.
1 do 7 gramów odpornej skrobi
Oprócz błonnika i odpornej skrobi ziemniaki są naturalnym źródłem inhibitora proteinazy, naturalnego związku chemicznego, który zwiększa hormony sytości i ogranicza apetyt. Ziemniaki są również niesamowicie sycące iw 300 kalorii na dużą, pieczoną spudgreat do utraty wagi.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.