Patelnia Ziemniaki Parmezan
Patelnia parmezan ziemniaki jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 105 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 37 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, olej, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Patelnia Łosoś & Parmezan Ziemniaki, Patelnia Parmezan Muszka, oraz Patelnia Z Kurczakiem Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i mieszać boczek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Wyrzucić kapiele z patelni.
Dodać olej, papryka i cebula na patelni; gotować i mieszać 6 min.
Zdjąć z ognia. Łyżka mieszanki cebuli do miski.
Dodaj wodę do patelni. Ułóż 2 szklanki ziemniaków na dnie patelni; top z warstwami połowy każdej z mieszaniny cebuli i boczku. Powtórz wszystkie warstwy. Wierzch z pozostałymi ziemniakami; przykryć.
Gotować na średnim i małym ogniu 30 min. albo aż ziemniaki będą miękkie. Ostrożnie odwróć patelnię na duży talerz; usuń patelnię. Top ziemniaki z serem.