Patelnia z szynką i jabłkiem
Szynka i jabłko patelnia jest bezglutenowy przystawka. Ten przepis zawiera 6 porcji z 172 kalorie, 14g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko, ziemniaki o ' Brien, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 40%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Patelnia Szarlotka, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim podobnych receptur.
Instrukcje
Naciśnij ziemniaki między ręcznikami papierowymi, aby usunąć wilgoć; odstawić. Na patelni nonstick ovenproof ugotuj jabłko, cebulę i szałwię w wodzie na średnim ogniu, aż jabłko i cebula będą miękkie. Wymieszać z ziemniakami i szynką; podgrzać.
W dużej misce ubić jajka, mleko i sól; zalać mieszanką ziemniaczaną (nie mieszać).
Posypać pozostałym serem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy środek zostanie ustawiony, a nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.