Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 116 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka plantatorów prażone orzeszki ziemne, piersi z kurczaka, fasola pinto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Spicy ' n Sweet Turkey Pinto Bean Chili with patelnia Cornbread, Pinto Bean Chicken Chili, oraz Garnek Garnek Pinto Fasola Kurczak Chili Gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż całkowicie rumiane.
Dodać brokuły, paprykę, fasolę i pokruszoną paprykę czerwoną; przykryć. Gotować 5 min. aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
7
Połączyć sos sojowy i skrobi kukurydzianej w małej misce; dodać do patelni z kurczakiem. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 min., ciągle mieszając. Wymieszać z ugotowanym boczkiem i orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Gotowany
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne