Patelnia Wieprzowa Żurawinowo-Balsamiczna
Patelnia żurawinowo-balsamiczna wieprzowa jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 29 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, cukier, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe w sosie Balsamiczno-żurawinowym, Patelnia Z Kurczaka Balsamiczna, oraz Patelnia Z Kurczaka Z Brzoskwinią Balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój mięso na 4 kawałki; umieść, pokrój boki w dół, na desce do krojenia. Spłaszczyć do grubości 1-1/2 cala.
Ciepła 2 tsp. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso; gotować od 18 do 20 min. lub do czasu zakończenia (145F), obracając się od czasu do czasu.
Przenieś na talerz; przykryj, aby się ogrzać.
Rozgrzać pozostały olej na patelni.
Dodaj cebulę i czosnek, gotować i mieszać 30 sek. wymieszać sok pomarańczowy; doprowadzić do wrzenia, często mieszając zeskrobać rumiane kawałki z dna patelni.
Dodać cukier; gotować i mieszać 30 sek.lub do rozpuszczenia. Wymieszać z żurawiną; wrócić do wrzenia. Dusić na średnim i małym ogniu 5 min. albo dopóki żurawina nie zmięknie. Wymieszać w sosie; dusić 1 min.
Podawać mięso polane sosem.