Patelnia Ole
Skillet Ole to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 21 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 175 kalorii . Ten przepis służy 4 osobom. Za 1,73 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu pomidorowego bez dodatku soli, sera cheddar, cebuli i mielonego indyka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 42% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak Olé , Ole Omelet i Wieprzowina Ole .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę, indyka, cebulę i zieloną paprykę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszać z sosem pomidorowym, ryżem i chili w proszku. Gotuj przez 10 minut; posypać serem. Przykryj i gotuj przez 2 minuty lub do momentu rozpuszczenia sera.