Patelnia Na Kiełbasę Po Niemiecku
Przepis German Sausage patelnia jest gotowa w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ta przystawka ma 181 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer naturalną nieutwardzoną kiełbasę wołową, szarą poupon pikantną brązową musztardę, kiszoną kapustę claussen i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Patelnia Z Kapusty Niemieckiej, Naleśniki Pieczone Po Niemiecku, oraz Pizza Z Kiełbasą Po Niemiecku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój kiełbasę na 3 kawałki, a następnie przekrój każdy kawałek wzdłuż na pół. Gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 5 do 7 min. lub aż równomiernie zbrązowieje, obracając od czasu do czasu.
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Roztopić masło w patelni.
Dodać cebulę; gotować 3 min. lub do miękkości, często mieszając. Wymieszać z musztardą.
Dodać kapustę kiszoną, lekko wymieszać. Gotować 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Wierzch z kiełbasą; przykryć. Gotować 5 min. lub aż do przegrzania.