Patelnia Meksykańska Lasagne
Meksykańska patelnia lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka fasoli, mielona wołowina, hamburger lasagne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Patelnia Meksykańska Lasagne, Lazania Na Patelni, oraz Lazania Na Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż dokładnie gotowane;odcedzić.
Wymieszać z gorącą wodą, mlekiem, niegotowanym makaronem i mieszanką sosów (z pudełka do hamburgerów) i mieszanką przypraw taco.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj fasolę, mrożoną kukurydzę i salsę; wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Zdjąć z ognia; odsłonić (sos zgęstnieje w miarę upływu czasu).