Patelnia Meksykańska Lasagne

Patelnia Meksykańska Lasagne
Meksykańska patelnia lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka fasoli, mielona wołowina, hamburger lasagne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Patelnia Meksykańska Lasagne, Lazania Na Patelni, oraz Lazania Na Patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż dokładnie gotowane;odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać z gorącą wodą, mlekiem, niegotowanym makaronem i mieszanką sosów (z pudełka do hamburgerów) i mieszanką przypraw taco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Hamburger HelperHamburger Helper
Mix SosówMix Sosów
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
4
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj fasolę, mrożoną kukurydzę i salsę; wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza MrożonaKukurydza Mrożona
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
5
Zdjąć z ognia; odsłonić (sos zgęstnieje w miarę upływu czasu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
7
Odstawić 5 minut.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia19
Magazyn