Patelnia jarmuż i makaron z dyni

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jarmużu i Pastanu z dyni. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 798 kalorii, 28g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, płatki chili, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Makaron Pesto z jarmużu i pesto z pestek dyni, Pieczenie makaronu z dyni, jarmużu i kiełbasy, oraz Makaron z dynią, kapustą i wędzoną kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Dodać dynię, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 4 protokół. Push na bok i i dodać szalotka i płatki chili i gotować, aż zmięknie, o 1 minutę więcej, następnie dodać czosnek i gotować, aż pachnące, kolejne 30 sekund.
Dodać bulion i makaron i dostosować ogień do utrzymania energicznego wrzenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż makaron ma około 4 minut do końca i mieszać w liściach jarmużu. Pozostawić makaron, aby zakończyć gotowanie i jarmuż więdną.
Wyjąć z patelni i wymieszać z sokiem z cytryny i serem. Doprawić do smaku.
Podawać skropione oliwą z oliwek i posypane większą ilością sera.