Patelnia Easy Lasagne
Przepis łatwa patelnia lasagne może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis służy 45. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz makaron lasagne, classico rodzina ulubione sos do makaronu, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwa Lazania Na Patelni, Easy One Patelnia Lasagne, oraz Łatwa Lazania Na Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowe mięso z papryką w dużej głębokiej patelni nonstick; odcedzić.
Wymieszać z sosem i wodą. Doprowadzić do wrzenia.
Dodać makaron; wymieszać. Przykryć; dusić na średnim i małym ogniu 18-20 min. lub dopóki makaron nie będzie miękki, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać pozostałe składniki aż do wymieszania.
Dodaj do składników na patelni; delikatnie obracać.
Odstawić, przykryty, 3 min.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.