Pat ' s Pulled Pork Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 41g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oregano, ocet ryżowy, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pulled Pork Tacos, Pulled - Pork Tacos, oraz BBQ Pulled Pork Tacos.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać oregano, proszek chipotle, kminek, sól i pieprz razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Chipotle Chile Pieprz
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Doprawić pokrojone w kostkę kawałki wieprzowiny mieszanką przypraw i włożyć do dużego holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodaj cebulę, czosnek, bulion z kurczaka, przecier pomidorowy, miód, sok pomarańczowy i limonka, i juiced połówki pomarańczy i limonki. Wymieszać drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Czosnek Goya®
3 Paluszki Precelkowe
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Umieścić garnek na średnim ogniu i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Przełożyć do piekarnika i gotować pod przykryciem, aż wieprzowina będzie miękka i łatwo się strzępi, około 1 godziny i 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjąć mięso z holenderskiego pieca na deskę do krojenia. Ustaw holenderski piekarnik na średnim ogniu i zmniejsz płyn, aż stanie się lekko syropowaty, około 10 minut. Tymczasem mięso rozdrobnić i dodać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Skropić zredukowaną ciecz do gotowania wieprzowiny i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Podawać z tortillami, kolendrą, kwaśną śmietaną i pikantną sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
3 łyżki Oleju Roślinnego
10
Ocet ryżowy, sok z limonki, olej rzepakowy i cukier ubić razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodaj kapustę, kolendra, zielona cebula, i marchew do dużej miski i połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego
Przepis Na Pizzocheri
Słonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Skropić opatrunkiem i wrzucić do płaszcza. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i podawać.