Pasztet z Wędzonego Pstrąga
Pasztet z wędzonego pstrąga to śródziemnomorski przepis na 21 osób. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 6 g białka i 7 g tłuszczu. Za 1,19 USD za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli macie pod ręką pstrąga, sos chrzanowy, natkę pietruszki i kilka innych składników to dasz radę. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako raczej niedrogi hor d'oeuvre. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę pescatariańską. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 21%, to danie nie jest tak wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pasztet z wędzonego pstrąga, Pasztet z wędzonego pstrąga i Pasztet z wędzonego pstrąga.
Instrukcje
Umieść pierwsze siedem składników w robocie kuchennym; przykryć i miksować do momentu wymieszania.
Przełożyć do małej miski. Schłodzić aż do podania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.