Pasztet wędzono-niebieski z prażonymi pomidorami na krakersach
Pasztet wędzono-niebieski z prażonymi pomidorami na krakersach to pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, chrzan, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pasztet Wędzony Bluefish, Pasztet wędzono-Błękitny, oraz Pasztet Wędzony Bluefish.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni. Olej oprawioną blachę do pieczenia. Pomidory wrzucić, sól, pieprz, czosnek i tymianek, i ułóż pomidory pokrojone boki w dół na blasze do pieczenia.
Piec do wyschnięcia i zaczyna brązowieć, o 1 1/4 godziny.
Niech ostygnie całkowicie.
Pomidory i soki przełożyć do naczynia.