Pasztet wędzono-Błękitny

Pasztet wędzono-Błękitny
Pasztet wędzony-Błękitny to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 21 fanów. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 15 minut. Mieszanka twarogu, pstrąg, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pasztet Wędzony Bluefish, Pasztet Wędzony Bluefish, oraz Pasztet Wędzony Bluefish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem szalotkę, sok z cytryny i 1/4 łyżeczki soli, a następnie ubić w serek śmietankowy, bluefish i 1/2 łyżeczki pieprzu z łyżką, aż dobrze połączone. Wymieszać ze szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
BluefishBluefish
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Uwaga kucharzy: Pt można zrobić 5 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej w celu zmiękczenia (około 1 godziny) przed podaniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn